lördag 28 augusti 2010

Tävlar om en Gizmo

LunaDSign Jag är med och tävlar om den här söta filuren inne hos Luna DSign.
Hon har massor av olika fina filurer, och om man vinner får man själv välja vilken man vill ha. :-)
Klicka här om du också vill tävla.

3 kommentarer:

 1. Var också tvungen att va me o tävla, hittade Pepe-figuren som hade passat min syster perfekt o som fyller år nu i sept ;)

  Förstår varför du valde Gizmo! =)

  SvaraRadera
 2. Visst är röd-vitprickiga saker bara helläckra! :-) Jag får aldrig nog. Fick höra av en bekant att det finns en butik i Amsterdam som bara säljer röd-vitprickiga saker. Den missade jag oturligt nog när jag var där i våras, hade säkert varit värt ett besök annars. :-)

  Det röda tyget med vita prickar har jag köpt på Killebergs tygbod. De har en web-shop och bra priser på sina tyger. Men tyvärr är det här tyget slut, det var ett jultyg. Jag har faktiskt lämnat önskemål till ägaren om att jag gärna vill se mer prickiga tyger men jag vet inte om hon riktigt förstod huur viktigt det är att köpa in mer prickigt. ;-) Hoppas på något mer i den stilen till jul dock. Om jag ser något ska jag tipsa dig.
  Hoppas att ni trivs i nya lägenheten! Känns det som hemma nu? Jag tycker att vi hela tiden håller på och hänger upp någon ny hylla eller sätter upp en tavla till, vi blir aldrig klara! Men det är väl så det är när man gillar att fixa hemma.

  SvaraRadera
 3. Pysselpralinen: Wow, vad häftigt med en affär med bara prickiga prylar! :-)
  Dyker det upp mer prickigt tyg i den där tygaffären så får du hemskt gärna tipsa mig, då skulle jag bli jätteglad. :-)
  Vi har börjat komma i ordning så smått, men det tar sin tid eftersom jag är dålig i nacken och min ena skuldra och Elias har en dålig rygg. Så det är babysteps som gäller här. Vi väntar även på beslut om omtapetsering i vardagsrummet och hallen, så därför har vi inte hängt upp nånting i dom rummen ännu. Hoppas på svar snart, för det hade vart skönt att kunna fixa till lite mer i dom rummen snart. :-)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag så glad!
Jag svarar alltid på kommentarer i min egen blogg. Det blir liksom enklast så! :-)