fredag 20 augusti 2010

Snyggt från Gina

Gina-collage

                         (Collage av Zazzan med bilder lånade från Gina Tricot)

Jag har faktiskt aldrig någonsin handlat på Gina Tricot. Dels för att jag oftast inte har hittat nåt jag har gillat, men också för att när jag väl har hittat nåt som jag har gillat så har det inte suttit bra. Det verkar tyvärr som att jag är mittemellan storlek S och M hos dom.
Nu har jag för en gångs skull hittat lite plagg som jag gillar där, så jag känner mig lite sugen på att lägga en beställning. (Ursäkta om jag är tjatig som lägger upp baseball-jackan igen, men den är så jädra snygg så jag var bara tvungen! :-P)
Men i så fall får det bli en S och en M i varje plagg. Och så får jag skicka tillbaks dom som inte passar. Hur som helst så blir det ändå billigare för mig att göra så än att åka till närmsta butik (som finns i Karlskrona) för att prova.
Jag undrar om skjortorna har en hellång och snygg ärm om man viker ner dom. Nån som vet?
Jag köpte en skjorta på Cubus för ett tag sen som hade uppvikta ärmar. Men när man vek ner dom sen så var dom inte alls snygga nertill. Dom var liksom bara helt raka utan den där snygga skjortknäppningen som det ju ska vara. Lite synd.
Hur som helst så tror jag att jag får nöja mig med bara en av dom här skjortorna men jag har lite svårt att bestämma mig. Den rödsvarta känns väl lite mer jag egentligen.. men jag är nog ändå lite mer förtjust i den andra. Vilken tycker ni är snyggast? :-)

8 kommentarer:

 1. Nå har jeg lest meg opp på bloggen din igjen ;). Myslesing. Oh ja - jeg bor i et par crocs (hemma) og har även tandläkarskrekk ;).

  Lykke til med nytt boende med ;). Stooooor kram från mig

  SvaraRadera
 2. Zazzan = Röd/Svart rutig

  Trust Me!
  "Svär Mammin"

  SvaraRadera
 3. Oh, de där skjortorna var nice. Tyvärr har jag inte kollat in dem i affären så jag kan inte vara till så stor hjälp.

  Men den där baseballjackan har jag provat. Alltså den är hur snygg som helst, men jag passade bara inte i den. Den såg bara löjligt ut på mej. :( Men jag tror absolut att den skulle passa på dej (utan att se det minsta löjlig ut) :)

  SvaraRadera
 4. Skjortorna är helt okej nertill i ärmarna, rätt smala manchetter men inte helt raka utan det finns knappar. Jag har den rödsvarta, & strumporna, överraskad? ;-)

  SvaraRadera
 5. Karro: Aha, så pass! Det låter ju bra det. Nu gäller det bara att bestämma sig för vilken skjorta det ska bli. Jag velar fortfarande! Men känner jag mig själv rätt så slutar det väl med att jag väljer samma som du. Och nej, jag är inte förvånad över ditt val. ;-)

  SvaraRadera
 6. Jag gillar deras skjortor, de va fina! Jag fick bistert presentkort där när jag fyllde år så det blir nog lite shopping snart :)
  Angående mina goodiebags så blev jag sponsrar med vissa saker och lite köpte jag skälv, så det blev inte så dyrt. Och själva påsarna är ju gjorda av kuvert så de va superbilliga :)

  Kram / iris

  SvaraRadera
 7. ojoj, kom just på att jag inte har svarat dig ang typsnittet!!! sorry!

  kolla in på dafont.com, minns inte just nu vad det hette, men sök på dymo så hittar du det!

  kram

  SvaraRadera
 8. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag så glad!
Jag svarar alltid på kommentarer i min egen blogg. Det blir liksom enklast så! :-)