söndag 27 juni 2010

Lite ditten och datten

Jag glömde ju tala om att det har varit dragning i tävlingen som avslutades förra söndagen. Jag är så virrig!
Men dragning har det i alla fall varit. Och eftersom det bara var en ynka tävlande (som dessutom svarade rätt på frågan såklart) så vann hon. Så grattis till dig, Johanna. :-)

Här hemma händer det inte så mycket just nu. Jag har väntat på att mina axlar och nacke ska kännas lite bättre, så att jag kan börja packa snart. Men nu börjar jag känna mig som mig själv igen. Så imorgon ska vi åka till City Gross och hämta ett gäng bananlådor så jag kan komma igång med packningen. Det ska bli skönt!
Jag hoppas att jag ska hinna bli av med denna lägenheten till den 1/8 när jag flyttar, men det är inte så många som har vart och kollat och hyresvärden har inte sagt nåt om att nån har fått den. Så jag tänkte att jag ska ringa honom i morgon och kolla läget.

Idag står det inte så mycket mer på agendan än att vi ska gå till Jysk och köpa en rullgardin till nya sovrummet.
Jag funderar på ifall jag skulle klicka hem ett balkongnät också, men jag är lite osäker på vilken storlek jag ska ha så det är kanske bäst att jag väntar. Jag har hittat det här nätet som heter Netty. Jag har ingen aning om ifall det är bra, men det verkar ju rätt vettigt. Jag vill inte sätta hårt nät/galler runt den nya balkongen för dels är det fult och sen känner man sig bara instängd. Detta från Netty är i genomskinlig nylon och sitter löst, så att katten inte ska vilja klättra på det. Och det låter ju smart!
I min förra lägenhet hade jag  en fransk balkong, och där hade jag en gallerdörr för när jag öppnade balkongdörren. Men det där gallret klättrade ju Elvis på hela tiden. Så Ifall man skulle sätta sånt galler på balkongen hade man defintivt fått sätta det ända upp till taket. Inte snyggt!

På tal om Elvis, så filmade jag honom och Elias när dom roade sig sig meden papperspåse häromdagen. Kolla ända till slutet på filmen. Så himla kul! Hahaha!

2 kommentarer:

  1. Ja vad skulle man göra utan sina härliga husdjur??? Tänk vad livet vore trist utan!

    SvaraRadera
  2. HA HA HA!

    Katter och kassar alltså. Eller lådor. Knashärliga katt!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag så glad!
Jag svarar alltid på kommentarer i min egen blogg. Det blir liksom enklast så! :-)