söndag 31 januari 2010

Snart hos mitt paketombud

sookie-stackhouse-8-copy-box-set
                                              (Bild lånad från Amazon) 

Den här boxen finns snart hos mitt paketombud. Och som jag längtar! Den första boken har jag redan läst (fick låna den av snälla Rockabillan) och den fick mig så pass fast att jag nu har gjort slag i saken och beställt hela boxen. Jag ser fram emot många timmars spännande läsning framöver. :-)

9 kommentarer:

 1. Oj vad avis jag är på dig som har all den härliga läsningen framför dig :-) Jag väntar otåligt på att maj ska komma så att jag kan läsa ännu en bok om sookie Stackhouse.

  SvaraRadera
 2. Den är värd att vänta på. Jag säger bara bok nummer 4. BOK NUMMER 4!

  SvaraRadera
 3. Tant Grön: Började inte du läsa Vampire Diaries oxå? Var dom inget bra substitut eller?

  Mandragora: Du är den andra idag som tipsar mig om just 4:an. Och jag är nyfiken så jag håller på att spricka såklart! Kan ju säga att jag ångrar nu att jag valde Adlibris gratisfrakt istället för den snabba för 19:-!

  SvaraRadera
 4. Jag har bara läst en sida, jag törs liksom inte börja på något nytt just nu om jag inte vet att det finns ett slut för fy så tråkigt det är nu när jag måste vänta till maj för att kunna läsa den spännande fortsättningen. Jag minns inte vad bok nr fyra handlade om, för mig är de alla en enda lång historia då jag läste dom i ett enda svep, slurp liksom, he, he.

  SvaraRadera
 5. I LOVE it! vem hade anat, men true blood, helt fast blir man. Har första boken här hemma. Ska bli kul att se igenom ;D å du har alla... lyllo ;D

  SvaraRadera
 6. Oj oj, finns de som böcker? Jag trodde att det bara var en tv-serie. Där ser man vad jag missat. I love serien, så böckerna kanske är något för mig..?

  Förresten har jag hänvisat till dig hos mig, och totalt kopierat ditt superbraiga mål. Hoppas det är ok.:-)

  SvaraRadera
 7. Pysselpralinen: Jomenvisst serru! Jag fick hem boxen igår så jag började läsa tvåan innan jag somnade. Klart du ska läsa dom! Gillar du serien så kommer du gilla böckerna ännu mer!
  Och kul att du har anammat mitt mål för året förresten. Och bra att du sprider budskapet vidare! Mer vykort åt folket! :-D
  Kram

  SvaraRadera
 8. Jag har aldrig hört talas om den bokserien. Tack för tipset!

  Svar: Haha, åh vilken härlig katt du har! De har verkligen underbara personligheter. Kram Sandra

  SvaraRadera
 9. Jag föll direkt för True blood och saknar det jättemkt... och längtar efter det! =)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag så glad!
Jag svarar alltid på kommentarer i min egen blogg. Det blir liksom enklast så! :-)